, sobota 23. 9. 2000

HC Dukla Jihlava

0:1

HC Slezan Opava

22.Kašík (Rozum, Laurenčík). Rozhodčí: Staněk - Brabec, Machálek. Vyloučení 4:6. Diváci: 1550. Střely na branku 26:32.

Sáblík - Duben, Pospíšil, Ficenec, Šmarda, Pozník, Čáslava - Poukar, Cachnín, Hodek - Adamec, Benda, Holík - Dvořák, Mokrejš, Novotný - Ščepka, Vaněk, Říha. Trenéři Holík, Svoboda, Dvořák.

Vojtek - Křetínský, Přibyla, Vosátko, Laurenčík, Galvas, Ptáček, Vilášek - Lhotský, Brančík, Šebesta - Rozum, Sochorek, Kašík - Suchánek, Najdek, Mikšan. Trenéři Suchánek a Hulva.

Naopak druhou třetinu otevřela opavská dvojice Kašík, Rozum, která ve 22. minutě překonala domácího brankáře 0:1. Ve 27. minutě měl velkou šanci Mikšan, odpovědět se pokusil domácí Hodek. Ve 30. minutě vystřelil už ležící Hodek směrem na branku a jeho střele chybělo málo a mohla přinést vyrovnání. Ve třetí třetině se musela Jihlava obejít bez zraněného nejlepšího střelce Dukly Poukara a tak trenér Holík stáhnul hru na tři útoky. Ve 43. minutě měla poslední velkou šanci dvojice Cachnín - Hodek, ovšem po jejich akci skončil za brankovou čárou pouze Vojtek. A tak i díky bravurnímu výkonu hostujícího brankáře zvítězila Opava v Jihlavě 1:0.