• středa 02. října 2024
  • Lucie Berkusová

Zdráhalova parta potřebuje po dvou porážkách zabrat, do cesty se ji postaví Valmez

Ve středu se fanoušci opavského hokeje mohou těšit na další důležitý zápas, kdy áčko Slezanu vyzve na domácím ledě Valašské Meziříčí. Utkání slibuje zajímavou podívanou. Oba týmy bojují o cenné body do tabulky a každý bod může hrát v závěrečné fázi sezony rozhodující roli pro postup do play-off. Opavští potřebují zastavit sérii dvou porážek a naopak se chtějí vrátit na vítěznou vlnu z prvních dvou kol. Duel s Bobry začíná v 18:00.

Souboj dvou rivalů

Střetnutí mezi Opavou a Valašským Meziříčím bývají vždy napínavé, ať už jde o základní část nebo vyřazovací boje. Oba týmy v této sezoně mají na soupisce hráče schopné rozhodovat zápasy ve svůj prospěch. Jedním z nich je i nová posila Tomáš Wendelin, který se nedávno připojil k A týmu a stal se nejmladším hráčem v sestavě Slezanu.

Nová horká krev v týmu: Tomáš Wendelin je připraven

Mladý talentovaný hokejista se rychle adaptoval na tempo druhé ligy a získal si důvěru trenérů i spoluhráčů. Teprve v 18 letech se stal nejmladším členem sestavy, ale jeho výkony na ledě naznačují, že by se mohl stát důležitou součástí týmu i do budoucna. Před nadcházejícím zápasem proti Kopřivnici jsme měli možnost s Tomášem krátce pohovořit.

„Hrát za áčko je pro mě nepopsatelný pocit a každý zápas si strašně užívám. Mužstvu chci pomáhat k co nejlepším výsledkům, samozřejmě jsem ale rád i za každý kanadský bodík. Zatím mám jednu nahrávku, snad brzy přibyde také nějaký ten gól,‘‘ culí se odchovanec opavského hokeje. Ve středu očekávám výhru, protože po minulých neúspěšných a špatně zahraných zápasech potřebujeme zabrat. Doufám, že se duelem s Valmezem odrazíme k nějaké vítězné sérii,‘‘ přeje si Tomáš Wendelin.

Zápas mezi Slezanem a Valašským Meziříčím se odehraje ve středu v 18:00 na zimním stadionu v Kravařích. Domácí tým se těší na podporu svých příznivců, kteří vytvořením příjemné atmosféry pomohou hráčům k zisku důležitých bodů. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni a mohou se těšit na napínavé utkání, ve kterém půjde o hodně. Přijďte podpořit Slezan Opava v boji o vítězství a buďte svědky skvělého hokeje!